Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hypnohealing ~ Hypnose og healing i Lejre

Hypnose, healing og massage i Lejre
Massage

Uanset om du har smerter, er blevet skadet på håndboldbanen eller har fået skader på knogler, muskler, led eller knogler - ja, så kan massage for de fleste være vejen til mindre smerte og hurtigere helbredelse.

Massage giver også wellness, fordi både krop og sind slapper af, når du under massørens varme hænder kan slappe fuldstændigt af og være i din egen drømmeverden for en stund.

null

Helbredende massage

Min intense healingmassage giver dig ro og fokus på det skadede sted. Dine muskler bliver trykket igennem på det ømme sted, hvilket giver dig afslappelse og forløsning.

Kroppen sender sine indre healingceller til det skadede sted, og du får den mest naturlige healing, der findes - blot hjulpet på vej af massagen, som i sig selv føles behagelig og afslappende.

Wellness-massage

Den blide og behagelige wellness-massage giver dig en dyb ro og afslappethed i hele kroppen, mens mine hænder masserer, varmer og afslapper alle dine muskler.

Denne forkælelsesmassage tillader dine tanker og følelser af koble fuldstændig fra, mens du blot er til stede i nuet og mærker, hvordan din krop bliver løsnet centimeter for centimeter.

 

 

Opdateret 29/06/2013