Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Reiki ~ Hypnohealing ~ Hypnose og healing i Lejre

Hypnose, healing og massage i Lejre
Reiki er healing. Faktisk er Reiki ikke i sig selv healing, men Reiki er en metode til at kanalisere healende energi fra Universet til det, der har behov for healing.

Reiki blev udviklet i Japan omkring 1920 og er helt fri for religiøse eller filosofiske undertoner.

Reiki er ren livsenergi fra Universet.

 

 

Hvordan arbejder en Reiki-healer?

Som Reiki-healer sender jeg energi til din krop, dit sind eller din ånd - afhængig af, hvor du har behov for healing.

Jeg starter en Reiki-session med at fokusere energien i lokalet, når vi har talt om, hvor du har behov for healing. De fleste mærker allerede på dette tidspunkt, at energien i lokalet ændrer sig.

Dernæst ligger eller sidder du - fuldt påklædt - og slapper af, så kroppen bedst muligt kan modtage healing. Som en del af hypnohealing-konceptet bruger jeg på dette tidspunkt nogle hypnotiske vendinger i samtalen, som styrker din mentale modtagelighed over for healingen.

Bliver jeg berørt under en Reiki-sesison?

Det er ikke nødvendigt med fysisk kontakt under en Reiki-session. For de flestes vedkommende føles mine varme hænder behageligt mod kroppen og medvirker til en afsappet tilstand. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er hændernes varme, der healer. Du vil mærke healingen på en anden måde, som det kan være svært at forklare, hvis du ikke har prøvet det. Der sker både mentale og følelsesmæssige forandringer, mens du modtager healingen.

Nogen har dog et ønske om ikke at blive fysisk berørt under sessionen, og det respekterer jeg selvfølgelig. Healingen er præcis den samme. Den eneste forskel er, at du ikke mærker den direkte kropskontakt.