Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Healing ~ Hypnohealing ~ Hypnose og healing i Lejre

Hypnose, healing og massage i Lejre
Healing

Healing er tilførsel er Universel energi.

Healing er et naturligt forekommende fænomen. Healing foregår hele tiden, uanset om du gør en bevidst indsats for det eller ej. Der er Universel energi omkring os hele tiden. Faktisk består du udelukkende er Universel energi. Healing er blot en forstærkning af energi på de steder, der er ramt af ubalance.

 

Hvordan opstår healing?

Healing sker i princippet hele tiden, fordi . Men når en healer, som er trænet i at formidle Universel energi, sender healing til dig, modtager en mange gange større mængder healende energi.

Når jeg healer, fokuserer jeg store mængder af healende energi på det sted i dig, hvor der er ubalance. Jeg er uddannet i Reiki-healing og har praktiseret healing og hypnose i en årrække.

Uanset om healingen hedder Reiki eller noget andet, er der altid tale om det samme: Healing tilfører livsenergi til ubalancer. Når du oplever negative følelser i kroppen eller sindet, taler jeg om ubalancer. Ud fra en energimæssig betragning er der blot tale om en ubalance, selv om vi kan bruge ord som "smerte", "depression", "ubehag", "fobi" e.a. til at omtale ublancerne.

 

Hvad kan heales?

Ubalancer kan opstå på alle niveauer af vores eksistens. I princippet kan du kun lide af tre former for ubalancer.

  • Din fysiske krop
  • Dit sind og dine følelser
  • Din sjæl og ånd

Din fysiske krop: Det kan være et fysisk sted i din krop, der skal heales. Eksempler: Smerter efter brud og forstuvninger eller organer i ubalance (fx nedsat nyrefunktion).

Dit sind og dine følelser: Det kan være et sted i dit mentale eller følelsesmæssige felt, der har ubalancer. Eksempler: Depression, manglende selvværd, stress.

Din sjæl og ånd: Det kan være dit spirituelle system, der er i ubalance og skal bringes tilbage i en harmonisk tilstand. Eksempler: Konsekvent "uheld", tiltrækning af negative hændelser og oplevelser, manglende livslyst.