Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hypnose ~ Hypnohealing ~ Hypnose og healing i Lejre

Hypnose, healing og massage i Lejre
Hypnose

Hypnose er en metode til at skabe kontakt til dit ubevidste sind (underbevidstheden).

Underbevidstheden husker alt, hvad du nogensinde har oplevet. Dit bevidste sind kan forlængst have glemt alt om visse hændelser i dit liv, men underbevidstheden husker det hele. Alt, hvad du nogensinde har oplevet, er lagret i din hukommelse. 

Hypnose er en metode til at komme i kontakt med din underbevidsthed. Ved at gå i trance får du lettere kontakt til det, dit bevidste sind ikke husker.

 

Hvorfor skal jeg huske de glemte hændelser?

Det kan være utrolig brugbart at bruge glemte hændelser til at forbedre sit liv med. Lad os sige, at du lider af uforklarlige smerter i det ene ben. Dit bevidste sind husker ikke, hvordan smerten er opstået. Faktisk er du slet ikke klar over, at smerten skyldes en glemt hændelse. Lægerne har ikke kunnet stille en diagnose baseret på medicinske eller neurologiske årsager.

Dette kan virke som et uløseligt problem. Det er det også - men kun for dit bevidste sind.

Du bliver nu guidet i trance. Du oplever hypnose som en behagelig, afslappet tilstand. Du har fuld kontrol over din krop og dine tanker, men du får også bedre og bedre adgang til dit ubevidste sind. Jeg kommunikerer med dit ubevidste sind, hvorved du roligt og blidt bliver guidet til den hændelse, der foråssagede smerten i benet.

Måske skyldes smerten et fald på legepladsen, da du var barn. Der skete ikke ret meget, og du rejste dig op og legede videre. Men underbevidstheden misforstod skadens omfang. Du glemte hurtigt hændelsen - men dit ubevidste sind troede, at den var værre, end den var.

Dette oplever jeg meget ofte. Små hændelser, der tilsyneladende er ubetydelige, kan have stor effekt i det ubevidste sind. Underbevidstheden misforstår betydningen af en hændelse eller får af den ene eller anden grund aldrig givet slip på oplevelsen.

I trancen oplever du hændelsen igen. Du er behageligt afslappet og oplever hverken smerte eller ubehag. Men du genkender oplevelsen og følelsen.

Jeg hjælper nu dit ubevidste sind til at forstå hændelsen bedre og afslutte hændelsen. Samtidig tilfører jeg healing til benet og hændelsen i dit ubevidste sind. Smerten og hændelsen opløses i lys og kærlighed.

Du vender tilbage fra trancen, og underbevidstheden har forstået hændelsen korrekt - mens dine energibaner har fået tilført healende energi.

Smerten vender ikke tilbage.

 

Regression

Regression er at gå tilbage til et tidligere liv. Hypnose er et fantastisk middel til at opnå kontakt til dine tidligere liv. Dine tidligere liv er - ligesom alle andre oplevelser - opbevaret i dit ubevidste sind.

Vi har alle sammen levet mange gange før. I mange tilfælde kan ubalancer (fysiske, følelsesmæssige og spirituelle) videreføres til et efterfølgende liv, hvis ubalancen ikke opløses i det pågældende liv.

Jeg kan derfor bruge hypnose til at guide dig tilbage til det tidligere liv, hvor ubalancen opstod. Hypnose og healing foregår på det sted i din underbevidsthed, hvor du har behov for at få genoprettet energimæssig balance.